Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Καλώς ήρθατε στη σελίδα των υπηρεσιών του γραφείου μου με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Προσφέρουμε μια σειρά από συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες σε άτομα, ζευγάρια, οικογένειες, παιδιά και εφήβους.

Ως εκπαιδευμένη ψυχολόγος έχω βαθιά κατανόηση των προκλήσεων που μπορεί να αντιμετωπίζουν τα άτομα και οι οικογένειες σε διάφορα στάδια της ζωής τους. Είτε παλεύετε με κάποιο ζήτημα ψυχικής υγείας, είτε με δυσκολίες στη σχέση σας, είτε με γονικές προκλήσεις, είτε απλώς θέλετε να βελτιώσετε τη συνολική σας ευεξία, μπορώ να σας παρέχω την καθοδήγηση και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Οι υπηρεσίες μου είναι προσαρμοσμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε ατόμου και οικογένειας. Χρησιμοποιώ μια σειρά από τεκμηριωμένες προσεγγίσεις και τεχνικές, συμπεριλαμβανομένης της γνωσιακής-συμπεριφορικής θεραπείας, της ψυχοεκπαίδευσης και της ενσυνειδητότητας, για να σας βοηθήσω να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις στρατηγικές που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις σας και να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.